Pension

 

Uw kat is van harte welkom in ons katten pension. Wij zijn een kleinschalig pension en hierdoor krijgt uw kat alle aandacht die hij nodig heeft. Uw kat wordt bij andere katten in de groep geplaatst. Door de sfeer van de woonkamer in het pension zal de kat zich heel erg thuis voelen. De verzorgster van de katten heeft al ruim 17 jaar ervaring als dierenarts assistente, dus alle kennis om uw kat gezond te houden en in te grijpen indien nodig. Zij heeft ook veel ervaring met medicijnen toedienen en met herstellende dieren. Deze dieren zijn bij ons ook van harte welkom. Het grote voordeel bij ons is dat wij alleen katten en kleine knaagdieren huisvesten. Hierdoor is er geen stress van honden geblaf.

Ook is het mogelijk om uw kat te laten trimmen tijdens zijn verblijf. Onze verzorgster is gediplomeerd katten trimster.

Wij hebben ook een haal en breng service, zodat u niet altijd zelf op pad hoeft.

Wij ontwormen en ontvlooien ieder dier dat bij ons binnenkomt. Zo weten wij zeker dat ieder dier in het pension vlovrij is en blijft. Hiervoor rekenen wij eenmalig € 14,-.

De kat dient aangetoond ingeënt te zijn tegen kattenziekte en niesziekte. Deze entingen mogen niet ouder zijn dan een jaar.

Ook konijnen en knaagdieren zijn van harte welkom. Voor hun geldt de extra kosten van € 14,- niet. Voor de prijzen zie hieronder.

 

Prijzen:                 

 

Kat per nacht:

 € 10,00

Iedere volgende kat:

 €  8,00

Trimmen langhaar kat:

 € 40,00

Trimmen korthaar kat:

 € 30,00

Ontvlooien en ontwormen:

 € 14,00

Konijn per nacht:

 €  5,00

Cavia per nacht:

 €  4,00

Hamster per nacht:

 €  3,00Eventuele kosten voor de dierenarts, zullen aan de eigenaar worden doorberekend.

Het pension is gevestigd in Oosterhesselen (Drenthe)